torstai 18. huhtikuuta 2013

Peruspäivä

Kylläpä on masentava ilma! Vettä sataa ja tuulee, joten tänään tehtiin treeni maneesissa. Sain vihdoin aikaiseksi vaihtaa Pojalle pidemmän ja paksumman kolmipalakuolaimen ja se toimi sillä yhtä hyvin kuin aikaisemmallakin, ehkä tukeutui tähän hieman paremmin. Mentiin perusjuttuja, eli alkuun siirtymisiä ja taivutuksia eteen-alas, sitten vähän lyhyemmät ohjat ja hevosta kootumpaan muotoon. Pyrin sekä ravissa että laukassa saamaan askelia enemmän ylös-, kuin eteenpäin ja takaosaa polkemaan vatsan alle. Toivottavasti mielikuvaharjoittelu auttaa edes hieman :)

Päivän sää

Tein myös kolme vaihtoa lävistäjällä muutaman kerran molempiin suuntiin ja oon niin iloinen, että Poika vaihtaa nyt avusta ja puhtaasti vaikka se ei olisikaan täydellisen tasapainoisessa laukassa tai suorana! Vielä vuosi sitten mä ajattelin, että se ei opi vaihtoja IKINÄ kunnolla. Mutta niin vaan aika on auttanut, kun on maltettu ottaa rauhassa ja olla turhaan kiirehtimättä. Paljon meillä on vielä matkaa oikeaoppisiin sarjavaihtoihin, mutta ei tässä nyt lähiaikoina olla vielä sen tasoisiin luokkiin siirtymässäkään... Lopuksi annoin Pojan laukata pitkällä kaulalla ympäri maneesia ja se oli niin tyytyväinen itseensä, hyvä että malttoi ravata loppuravit kaahottamatta.


Iskä yritti vähän ottaa kuvia, mutta tosi hankalaa se on kyllä maneesissa kun kaikki kuvat on niin epätarkkoja. Parempia ilmoja ja ulkoratsastusta odotellessa!

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä tai kommentteja? Jätä viestisi allaolevaan kenttään tai laita sähköpostia!