sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Rataharjoitukset kotikentällä

Eilen osallistuttiin kotikentällä järjestettyihin rataharjoituksiin, jossa sai itse valita ratsastamansa ohjelman. Mentiin kerran alkukaudesta Va B:1 ja se oli mielestäni ihan mukava ohjelma ratsastaa, joten harjoiteltiin ahkerasti koko viikko ja lähdettiin starttaamaan hyvällä fiiliksellä. Poika tuntui verkassa ihan hyvältä, se oli rento, mutta silti suhteellisen reipas. Tein paljon siirtymisiä ja sain sen nopeaksi jalalle, mutta sitten koko homma levisi käsiin, kun mentiin kouluaitojen sisälle... Tunsin jo heti alkuun, että nyt hevonen pääsi pitkäksi ja pohkeen taakse, enkä raipan mukanaolosta huolimatta saanut sitä enää ratsastettua hyväksi. Poika jotenkin veti itsensä kasaan ja tuli ihan kovaksi kyljistään ja sittenhän se meni taas ihan puristamiseksi koko rata.


Sellaista sitten tällä kertaa, hyvä että sain edes laukan nostettua! En tiedä, miten ihmeessä saisin omaa rataratsastusta muutettua toimivammaksi, sillä nyt hevonen ei selkeästikään kunnioita tarpeeksi apuja aitojen sisällä. Tallikaveritkin kyselivät ihan ihmeissään, että miten Poika muuttui niin hitaaksi yhtäkkiä radalla. Todella turhauttavaa, kun tietää että hevonen pystyisi olemaan yli puolet parempi. Juttelin vielä valmentajan kanssa ja hän kannusti osallistumaan seurakisoihin viikon kuluttua, vaikka itse jo ajattelin perua ilmoittautumisen. Yritetään nyt kuitenkin vielä, sillä olisi mukava päättää kausi vähän paremmalla mielellä.



Tänään käytiin nollaamassa tilanne ja rentoutumassa maastolenkillä, aamulla oli ihanan kaunis ilma ja onneksi ehdittiin ulos ennen iltapäivän sateita! Ensi viikolla sitten treeni jatkuu perusratsastukseen keskittymisellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä tai kommentteja? Jätä viestisi allaolevaan kenttään tai laita sähköpostia!