sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Aluemestaruudet Laaksolla

Eilen oli todella helteinen ja kaunis kisapäivä, ihan kuin keskikesällä! Asteita oli varmasti lähemmäs +25 ja läkähdyin jo verkassa pelkässä kisapaidassa, joten ei kovinkaan paljoa tehnyt mieli laittaa kisatakkia päälle... Poika oli ennen rataa ihan ok, tosi rento ja sen myötä myös sitten vähän pohkeen takana. Yritin taas ennen suoritusta virittää hevosta parhaani mukaan, mutta valitettavasti en saanut sitä niin nopeaksi, kuin olisin toivonut. Radalla se tuntui vielä raskaammalta kuin kymmenen minuuttia aikaisemmin, joten kokonaisuus jäi sitten aika laimeaksi.



Tuomarit antoivat yksimielisesti pisteitä, mikä oli todella hyvä! Saatiin 57,79 % ja sijoituttiin tällä puolen välin paikkeille lopputuloksissa. Tietysti olin vähän pettynyt, koska tavoite on näissä luokissa kuitenkin saada lähemmäs 60 %. Positiivista oli kuitenkin se, että saatiin paremmat pisteet, kuin viikko sitten! Viestittelin vielä valmentajan kanssa ja hän sanoi, että jään luultavasti puristamaan liikaa pohkeella ja siksi Poika tulee vielä hitaammaksi kuin yleensä. Jotain kyllä siinä radan aikana täytyy ratsastajassa tapahtua, koska huomaan että omakin hengitysrytmi muuttuu ihan erilaiseksi ja varmasti se vaikuttaa hevoseen. Jotain alitajuista jännitystä siis kuitenkin ilmassa?



Suuri kiitos vielä groomina toimineelle Ullalle, joka myös fotoili meidän treenejä tällä viikolla! Kisakuvia tulossa myöhemmin :) Nyt ryhdyn (taas kerran) metsästämään kengittäjää, sillä ensi viikolla on aivan pakko saada Pojalle uudet kengät ja nyt ei voida enää ottaa yhtään ohareita tästä asiasta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä tai kommentteja? Jätä viestisi allaolevaan kenttään tai laita sähköpostia!