lauantai 18. toukokuuta 2013

Lohjan kansalliset kisat

Jos olisin eilen tiennyt että tänä aamuna on näin kaamea olo, niin oisin kyllä jättänyt tämänpäiväiset kisat väliin :( Eilinen liiallinen ahkerointi puolikuntoisena siis vähän kostautui ja olin aamulla aika huonossa hapessa, mut päätin että nyt perhana mennään kisoihin kun näitä sopivia kansallisia on niin vähän tällä kaudella! Ei siis muuta kuin hevonen traileriin ja auto kohti Laakspohjaa.

Poika oli verkassa aika hyvä ja oli tosi kiva, että mun toinen valmentaja oli myös kisaamassa ja ehti vähän "koutsaamaan" ennen meidän rataa. Itse rata meni ihan jees, pari virhettä tuli toisessa sulussa ja ekassa vaihdossa, kun hevonen ennakoi turhan paljon. Ohjelma oli sama kuin pari viikkoa sitten Karkkilassa eli Va B:0. Prosentteja saatiin kolmelta tuomarilta yhteensä 60,5 mikä oli mun mielestä tällä olotilalla varsin hyvä saavutus! Yskin esimerkiksi aika paljon kesken radan ja tuntui parissa kohtaa, että oma kunto loppuu kesken ja tietysti hevonen yritti vähän luistaa siinä vaiheessa tehtävistä. Kuitenkin kiva fiilis, että jaksoin tsempata radan loppuun ja papereissa oli taas hyvää palautetta :)

Kuvasaldo jäi tältä erää todella heikoksi, iskä ehti ottaa vain yhden kuvan ja kuvasi sen jälkeen videokameralla. Tääkään nyt ei tosiaan ole mistään edustavimmasta päästä - ratsastajalla huono ryhti ja taidan olla just valmistautumassa rataan? No, menköön nyt sit tämän kerran.


Tänään oli ihan hauska juttu, kun oltiin otettu juuri Poika ulos traikusta ja iskä jäi pitämään siitä kiinni kun kävin kansliassa. Poika tapansa mukaan vaan seisoskeli paikallaan, vähän katseli maisemia, lepuutti toista takajalkaa ja kerjäsi jotain syötävää. Pari kisaajaa kulki ohi ja totesivat, että toi hevonen ei ainakaan jännitä yhtään :) Se olikin kyllä niin kiltisti taas, vaikka Lohjan maneesi saattaa olla monelle hevoselle vähän jännittävä paikka, kun sivu- ja päätyovet ovat osittain auki. Mut meitä ei kyllä haittaa! Ainut paikka jossa se on ikinä säikkynyt ja riehunut oli Lappeenrannan iso nurmikenttä, mut sinnehän me ei sitten enää mennä ;)


Nyt parantelemaan sohvalle peiton alle... Loppuun vielä vinkki hyvästä jutusta Steffit-blogissa, jossa hän haastatteli siskoaan Stellaa kouluratsastajan lihaskuntoharjoituksista ja lajia tukevasta harjoittelusta. Hyviä juttuja, pitää ehdottomasti myös itse alkaa nyt vielä paremmin panostamaan jotta saadaan istunta kunnolla kuntoon ja vinous pois kokonaan! Tarvisin ehkä oikeasti vain jonkun tsempparin, joka tulisi pakottamaan mut tekemään kunnon treenin silloinkin kun keksin vaan tekosyitä - anyone? Haastattelu löytyy täältä.

2 kommenttia:

 1. Kiva, että haastattelusta on hyötyä! :)

  x Steffi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on tosi hyödyllinen ja motivoiva juttu, kiva kun jaksat kirjoitella! Luen blogiasi säännöllisesti ja sieltä on löytynyt paljon tehokkaita vinkkejä ja tsemppiä omaan harjoitteluun :)

   - Hanna

   Poista

Kysymyksiä tai kommentteja? Jätä viestisi allaolevaan kenttään tai laita sähköpostia!