torstai 30. toukokuuta 2013

Ihana kesä!

Tänään oli ihan täydellinen kesäilma ja oli niin kiva fiilis olla tallilla ulkona :) Mentiin kentällä perusjuttuja, siirtymisiä ja vähän lisäyksiä. Alkuun oli taas pientä vääntöä, kun Poika olisi vaan halunnut löntystellä ja oli jotenkin tosi tahmea ja hidas avuille. Tein sitten ravissa ja laukassa 10 askelta eteen-10 askelta koottuna-10 askelta eteen jne. Ensin oli superhankalaa, mutta Poika tuli paremmaksi koko ajan ja lopuksi oli taas tosi hyvä. Ei kuitenkaan hermostunut tai kuumunut yhtään, vaan oli rentona koko ajan ja siihen oli hyvä lopettaa.


Kentän vieressä vanhalla vesiesteellä on ilmeisesti muutaman linnun pesä maassa ja tallikissa oli siellä saalistamassa. Koko ratsastuksen ajan sieltä kuului ihan älytön rääkyminen ja linnut tekivät kauheita syöksylentoja kentän päällä. Kissakin taisi sitten luovuttaa jossain vaiheessa ja me lähdettiin maastokävelylle, nyt saatiin vihdoinkin myös vähän kuvia :)


Poika oli tänään tosi seurallisella ja puuhakkaalla tuulella ja hörisi jopa iskälle tallissa. Se on kyllä äärettömän symppis hevonen, kun vaan ottaa sen höseltämisen kanssa kärsivällisesti ja antaa sen vähän osallistua harjaamiseen ja varustamiseen. Sillä on jotenkin vielä sellaista varsamaista pilkettä silmäkulmassa, eikä se varmaan koskaan käyttäydy ihan täysin "aikuisen" hevosen tavalla, vaikka muuten järkevä onkin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä tai kommentteja? Jätä viestisi allaolevaan kenttään tai laita sähköpostia!