perjantai 17. toukokuuta 2013

Ahkera perjantai

Huh miten pitkä päivä tänään.. Töiden jälkeen ratsastin vikan treenin kentällä kouluaitojen sisällä ja sitten pesin koko hevosen, harjat ja putsasin varusteet. Sitten vielä letitin Pojan valmiiksi niin, että aamulla tarvitsee vain kääntää letit. En jaksaisi mitenkään tätä kahden hevosen kanssa, tai sitten pitäisi ainakin skipata työpäivä kokonaan! Onneksi on siis vain yksi ratsu :)

Mulle on aina vähän hankalaa miettiä, miten pitäisi ratsastaa vikana päivänä ennen kisoja. Toisaalta hevonen pitää saada kunnolla läpi ja liikkumaan, mutta liikaa ei saisi väsyttää jotta puhtia riittää myös kisapäivään. Vaikeita asioita ei enää kannata harjoitella, mutta jos on joku erityisen hankala kohta radassa, niin se olisi kuitenkin hyvä saada onnistumaan pari kertaa. Tosi vaikeaa miettiä, milloin pitäisi lopettaa ja milloin tehdä vielä vähän lisää! Nytkin ajattelin, että teen vaan loppuun kerran avot molempiin suuntiin, mutta ne olivatkin ihan järkyttävät, joten oli pakko tehdä sitten muutama lisää. Joskus on ehkä hyvä tehdä vaan kompromissi ja juoksuttaa.

Kävin muuten tänään lääkärissä ja mulla on flunssan seurauksena tullut korvatulehdus ja nyt on antibioottikuuri päällä, tosi kiva... Nyt nukkumaan ja huomenna puoli kahdeksan aikaan tallille.

2 kommenttia:

  1. Jei, puhdas hevonen ja puhtaat harjat! Tsemppiä huomiselle, mistäs tietää vaikka käärisit itekin voittoletit ;) Paranemisia! Toivotteleepi groomi.

    VastaaPoista
  2. Hehe, ei ollu voittoletit tällä kertaa mut oon ylpee että pysyivät kasassa ;) pitää vielä vähän harjoitella!

    - Hanna

    VastaaPoista

Kysymyksiä tai kommentteja? Jätä viestisi allaolevaan kenttään tai laita sähköpostia!