maanantai 27. toukokuuta 2013

Keskittymisvaikeuksia...

Tällä kertaa ei keskittymisongelmia ollut niinkään hevosella, vaan ratsastajalla! Domi on siitä hauska paikka, että siellä aina sattuu ja tapahtuu, siis hyvässä ja huonossa mielessä. Tänään oli ihana ilma ja kentän pohja oli tosi hyvä (lanattu tarpeeksi kovaksi ja tasaiseksi) joten mentiin kentälle treenaamaan, vaikka siinä olikin samaan aikaan neljän ratsukon estetunti. Poikahan ei hyppäävistä ratsukoista välitä tippaakaan, mutta mulla taas oli jatkuvasti kauhea ongelma kytätä, että missä kaikki menevät ja etten nyt vaan ole minkään esteen takana. Ja sitten (jälleen kerran) yksi ratsastaja taas tippui ja sen hevonen laukkasi täyttä vauhtia ympäri kenttää ja siitä suoraan talliin. Ei siis ehkä ihme, että muutamaan otteeseen vähän keskittyminen herpaantui...

Peuramaan seurakisoista 2011
 Saatiin kuitenkin ihme kyllä jossain vaiheessa tehtyä muutama laukanvaihto joka neljännellä ja ne sujuivat tosi hyvin! Kyllä se vieläkin huojuu ja poikkeaa linjalta, mutta pääasia että vaihdot tulevat avusta ja puhtaina :) Sitten tein taas pari sulkua ja sen jälkeen Poika kävikin niin kierroksilla, etten tehnyt sen enempää vaan mentiin rennot loppuravit. Huomenna on taas toisen valmentajan valmennus ja toivotaan, että silloin ei kukaan tipahtele selästä, niin ratsastajakin pystyy keskittymään olennaiseen.



Mun on tosi vaikea saada ketään kuvailemaan tallille kun ratsastan, mutta onneksi näitä vanhoja kuvia löytyy arkistojen kätköistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä tai kommentteja? Jätä viestisi allaolevaan kenttään tai laita sähköpostia!