lauantai 31. elokuuta 2013

Porvoon aluekisat

Jaah, mitäs tähän nyt oikein toteaisi... Surkea reissu, mut tulipahan tehtyä ;) Mun mielestä on aina amatöörimäistä syyttää pohjaa, mutta oikeasti - se verryttelyn pohja oli huonoin ikinä! Sieltä täältä aivan kivikova ja sitten yhtäkkiä taas todella upottavia kohtia, hyvä että uskalsin laukata ollenkaan. Verkassa olivat kahden radan ratsukot yhtäaikaa ja siellä oli ajoittain aikamoinen kaaos, kun kaikki yrittivät tietysti ratsastaa niillä muutamilla hyvillä kohdilla verkkakentällä ja suhailivat ihan miten sattuu. Tämä oli nyt neljäs kerta kun ollaan vuosien saatossa käyty kyseisessä paikassa kisoissa ja nyt ei kyllä enää jatkossa sinne mennä. Todella turhauttavaa yrittää valmistautua rataan, kun ei pysty tekemään kunnollisia lisäyksiä, lävistäjiä tai mennä edes tasaisella pohjalla ympäri kenttää.


Olosuhteisiin nähden hevonen oli kuitenkin hyvä ratsastaa ja tuntui radalla skarpilta, tosin tuomareilla oli aikamoisia heittoja pisteissä. Yksi tuomari oli antanut koko linjan todella alhaisia pisteitä, tuntuu aina hieman hämmentävältä saada samasta liikkeestä toiselta 4 ja toiselta 6,5? Lopputuloksena saatiin 55,63 %, taisikohan olla peräti kauden huonoimmat prosentit. Tosin tämä yksi tuomari oli kautta linjan antanut muutamille ratsukoille aika matalia pisteitä, joten se taisi sitten vain olla hänen linjansa tänään. Hevosta kehuttiin loppukommenteissa ja toivottiin taas lisää energiaa, mikä ei tullut yllätyksenä.


Olin joka tapauksessa itse aika tyytyväinen rataan ja se on tärkeintä! Noin huono verkan jälkeen sain silti ratsastettua lähes ehjän radan, lisätty käynti oli ainut jossa tuli pari rikkoa raville, kun hoputin turhan paljon. Sulut menivät ihan ok ja toinen keskilaukka oli mun mielestä tosi onnistunut. Lisäksi vaihdot olivat superhyvät ja niistä saatiinkin yhdeltä tuomarilta 7. Viikon kuluttua sitten Laaksolla sama rata, yritetään nyt siellä saada sitten vähän paremmat pisteet ;)


2 kommenttia:

 1. Moi Hanna,

  Toi Porvoon pohja oli juurikin syynä miksi me ei lähdetty sinne tänä vuonna ollenkaan. Joka vuosi sama homma.. Ei verkassa mahdu/pysty tekemään mitään, kun välillä upottaa inhottavasti. Että tässä tapauksesssa tosiaan voit syyttää kyllä pohjaakin, vaikka itsekin olen usein sitä mieltä, että se on turhaa tekosyyn hakemista huonolle ratsastukselle, mutta ei tuolla! Ko. tuomari, jolta sait heikoimmat pisteet on tunnettu tiukasta linjastaan, hän ei irtopisteitä jakele, joten älä sitä murehdi sen enempää :)

  Tsemppiä lauantaille, nähdään ehkä Laaksolla!

  -Suvi S.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti tsempistä Suvi! :) Kyllä mä tosiaan jo etukäteen muistelin että pohja on huono, mutta noin huono se ei ole vielä kertaakaan aikaisemmin ollut... Yritetään sitten Laaksolla uudestaan, nähdään siellä!

   - Hanna

   Poista

Kysymyksiä tai kommentteja? Jätä viestisi allaolevaan kenttään tai laita sähköpostia!