maanantai 18. marraskuuta 2013

Arkijuttuja

Viime viikko meni yllättävän nopeasti ja Poika työskenteli ihan perusjuttuja, eli treeniä, vähän maastoilua ja juoksutusta. Maneesiremontti valmistui vihdoin, joten nyt yksityisillä on taas oma halli käytössä ja se helpottaa kyllä todella paljon liikutuksen suunnittelua! Meidän toinen valmentaja ratsasti Pojalla eilen ja hevonen näytti tosi hyvältä, piruetin ja piaffin alkeet ja sarjavaihdot alkavat jo olla aika hyvin hallussa. Poika sai kehuja siitä, että sen keskittymiskyky on parantunut ja koko pakka pysyy nykyään vähän paremmin kasassa, mikä tietysti helpottaa huomattavasti liikkeiden suorittamista. Huomaa selkeästi, miten paljon enemmän laukkaohjelman merkitys korostuu vaikeammalla tasolla, kun tuleekin heti sarjavaihdot, laukkasulut ja puolipiruetit/piruetit, kun helpommissa luokissa tehdään taas enemmän asioita ravissa.

Maastoretkellä lauantaina

Poika sai viikonloppuna treenien jälkeen oikein tehohoidon, kun kylmäsin jalat ja hieroin myös arnikaa lihaksiin. Loppuviikosta sillä on nyt pitkästä aikaa hieronta, joten silloin saadaan vähän tarkempaa katsausta lihaskunnosta. Kävin tänään rehuostoksilla ja ostin samalla myös (vihdoin ja viimein) uudet putsit ja myös uuden vohveliloimen vanhan repeytyneen seuraajaksi. Täytyy tosin sanoa, että me käytetään kaikki tavarat ihan loppuun asti ennen uusien ostamista, kuten voi ehkä seuraavasta kuvasta huomata ;)

Aika ostaa pikkuhiljaa uudet?

Iso kenttä on ollut edelleen superkunnossa ja myös keskikenttä on lähes kuiva, joten Poika sai tänään hölkätä siellä liinan päässä. Tyyppi oli niin täynnä energiaa, se spurttaili ja pukitteli ihan kunnolla ja taisi purkaa samalla parin viikon patoutuneet höyryt pois. Huomenna mennään taas maneesissa ja sitten voin kirjoitella vähän tarkempaa treenianalyysiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä tai kommentteja? Jätä viestisi allaolevaan kenttään tai laita sähköpostia!