keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Tuplaliikutus ja kisavalmistelua

Kyllä toi rypsiöljy on sitten ihmeellinen aine! Koska Poika oli ollut helteiden takia pari päivää tosi vetelä, niin ostin sille kaupasta öljyä lisäenergiaksi. Ehdin antaa sitä pari päivää, yhteensä maksimissaan parin desin verran, eli en tosiaan mitään suurta määrää. Eilen olikin sitten mukavan viileä sadepäivä ja sen seurauksena "ylimääräinen öljyenergia" purkautui valmennuksessa ihmeellisenä kyttäämisenä, pomppimisena ja hampaiden narskuttamisena... Huoh, ei siis yhtään öljyä enää tuolle, sitä on aikaisemminkin kokeiltu ja valitettavasti Poika suuntaa sen extraboostin ihan muihin asioihin, kuin työskentelyyn. Oon kuullut aikaisemminkin, että jotkut hevoset ei kestä pisaraakaan öljyä ruokinnassa ja nyt se on ihan omakohtaisesti (toistamiseen) kokeiltu.

Kira ja Poika Ypäjällä viime vuonna

Energiaa tosiaan riitti valmennuksessa (ei tarvittu raippaa!) ja koska en saanut Poikaa edes loppuraveissa rentoutumaan, niin vein sen vielä ratsastuksen jälkeen kentälle ja laitoin liinan päähän juoksemaan. Menikin siinä aikamoista rodeopukkilaukkaa ja päästeli vähän höyryjä. Sai siis tuplaliikutuksen ja sen jälkeen vaikutti jo huomattavasti tasapainoisemmalta :) Nyt jatketaan siis ilman öljyä ja toivotaan, että kovimmat helteet pysyisivät hetken poissa niin hevonenkin jaksaa liikkua normaalisti.

Rusetin arvoinen reissu! Ypäjällä 2012

Ypäjän lähtölistat olivat tulleet ja meitä "suosi" arpaonni tällä kertaa luokan ensimmäisellä lähdöllä klo 8.30. Laskin, että koska paikalla pitäisi olla viimeistään klo 7.30, tulisi meidän lähteä ajamaan tallilta klo 5.30 ja näin ollen tallille pitäisi mennä viimeistään klo 5.00. Tää yhtälö ei nyt kuulostanut oikein hyvältä, joten järjestin niin, että mennään Ypäjälle jo perjantaiksi. Voidaan taas lisätä kolminumeroinen summa matkakassaan, mutta ei voi mitään, piti nyt kuitenkin miettiä että mikä on järkevintä lopputuloksen kannalta. Loppuviikon blogipäivitykset voivat nyt jäädä välistä, koska mulla ei ole älypuhelinta enkä osaa tehdä kirjoituksia kännykällä... Mutta pidetään peukkuja, että kaikki järjestyy ja saadaan tehtyä hyvät radat!

2 kommenttia:

  1. Hei apua, missä Pojan kaula on ollut viime vuonna? :D Jotain positiivista kehitystä tapahtunut talven aikana!

    VastaaPoista
  2. Aijoo en ees oo huomannut! Joka päivä kun sitä katselee niin se näyttää aina ihan samalta, vaikka olihan se viime vuonna tosiaan vähän "kuivemmassa" kunnossa :)

    - Hanna

    VastaaPoista

Kysymyksiä tai kommentteja? Jätä viestisi allaolevaan kenttään tai laita sähköpostia!