torstai 21. maaliskuuta 2013

Treeniä, treeniä

Talvikausi alkaa olla taas takanapäin (jos nyt ei ihan kirjaimellisesti, niin ainakin periaatteessa..) ja kisoihin treenaaminen on jo kovassa vauhdissa. Ylihuomenna olisi tarkoitus avata kausi mukavissa kotikisoissa ja sunnuntainakin on vähän toimintaa Hyvinkäällä - viikonlopun "normaalia elämää/tekemistä" ei siis tarvitse sen enempää pohtia!

Tänään maneesissa oli alkuun jopa 10 ratsukkoa meidän seurana, mutta yllättävän hyvin päästiin kuitenkin harjoittelemaan lauantain radan osia. Poika oli alkuun vähän jännittynyt, mut rentoutui tosi nopeasti ja oli sen jälkeen oikein hyvä ratsastaa. Tehtiin vastalaukkaa, pohkeenväistöä ravissa, vähän avoja ja loppuun lisäyksiä. Meidän kompastuskivi on ehdottomasti käyntiohjelma ja takaosakäännökset, mut yritetään parhaamme ja toivotaan että tuomarit laittavat silmät kiinni! Loppuun rennot venytykset pitkin ohjin kevennellen, happy rider & happy horse :) Ruuhkakin oli jo laantunut ja sain pari kuvaa otettua, tosin valokuvaaminen nyt ei varsinaisesti kuulu mun vahvuuksiin...



Vasta tallissa muistin, että olisi pitänyt vielä sunnuntaita varten harjoitella 10 metrin laukkavoltteja, mutta kaipa se taipuu vähemmälläkin treenaamisella!

2 kommenttia:

  1. Hihii.
    Löysinkin tämän. Hyvinhän sun bloggaus on alkanut, paaaaljon paremmin sä tän bloggein kanssa pärjäät kun minä :)

    Kartzu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Joillakin on vaan niin superhienoja blogeja ja kuvia, että tulee vallan suorituspaineita :)

      - Hanna

      Poista

Kysymyksiä tai kommentteja? Jätä viestisi allaolevaan kenttään tai laita sähköpostia!